Tietoa yrityksestä

Lounasta ja juhlaruokaa

Pitopalvelu Pitoaitta on perustettu vuonna 1995 Hirvensalmen Monikkalassa. Pirjo Kuitusen perustama yritys liikkui liukkaasti juhla-asiakkaiden luokse ja sana kiiri – pian yritys opittiin tuntemaan luotettavana juhlien järjestäjänä.

Nykyään Pitopalvelu Pitoaitan palvelut koostuvat myös  ravintola Puulanaitan palveluista sekä  hautauspalvelusta ja vanhusten ateriapalvelusta. Samoista tiloista löytyvät lisäksi Matkahuolto, Schenker ja Alkon tilauspalvelu, jotka ovat tuiki tärkeitä palveluja niin vakituisille kuin vapaa-ajan asukkaille.

Pia Komppa

Vuoden 2018 alussa vetovastuun otti yrityksessä osa-aikaisesti 15 vuoden ajan työskennellyt Pia Komppa. Kuitusen naapurissa asuva Komppa teki rohkean liikkeen, jätti valtion palveluksessa olleen virkanaisen työn ja ryhtyi yrittäjäksi.

Vaativa asiakaspalvelutyö ja epäsäännölliset työajat olivat hyvin tiedossa, mutta asiakkaan lupausten täyttämisestä syntyvä onnistumisen tunne vei voiton. Osaavat työntekijät ja Pirjon tuki helpottivat siirtymistä yrittäjän saappaisiin.

Pia on kehittänyt määrätietoisesti yritystään ensi metreistä lähtien. Kesäkuussa 2020 vuorossa oli liiketoiminnan laajentaminen, kun monipuolisena palvelukeitaana tunnetun Kukka-Kahvilan liiketoiminta siirtyi Pian kontolle. Maukkaasta kotiruoasta tunnetun lounaskahvilan toiminta sai siis arvoisensa jatkajan.

Pia Komppa Puulanaitan keittiössä